Un ţigan român de 13 ani, obligat să se prostitueze la Geneva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia elveţiană a surprins în flagrant delict, într-o toaletă publică din Geneva, un pensionar care întreţinea relaţii sexuale cu un ţigan minor, în vârstă de 13 ani, originar din România. Bărbatul avea deja astfel de antecendente penale şi a fost pus sub acuzaţie pentru întreţinere de relaţii sexuale cu minori.

Anchetatorii elveţieni au confiscate un plic cu 50 de franci, care par a fi preţul plătit de pensionar pentru prestaţia sexuală a romului minor, informează publicaţia "24 Heures", în ediţia electronică.

Citeşte şi:
13 arestări şi 100 de românce exploatate între Ravenna şi Rimini

Peste 200 de românce ofereau servicii sexuale "cu tarif unic" în Germania

Cifrele traficului de fiinţe umane, în prima jumătate a anului 2010

În urma primelor investigaţii, declaraţiile bărbatului şi cele ale ţiganului diferă. Potrivit acuzatului, tânărul rom i-a propus să meargă în toaleta publică, în timp ce minorul român afirmă că pensionarul i-a propus să facă acest lucru pentru a câştiga nişte bani.

După audierea minorului, acesta a fugit, poliţia pierzând urma romului în vârstă de 13 ani. Mama lui este bănuită de anchetatorii elveţieni că a încurajat prostituţia, iar poliţia l-a reţinut şi pe fratele victimei care era în aşteptare într-un bar de homosexuali din apropiere.

Află cum explică preşedintele unei asociaţii de romi din Geneva faptul că din ce în e mai mulţi ţigani renunţă la cerşetorie în favoarea prostituţiei

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite