Suedia: Poliţia a arestat 40 de persoane pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupele speciale din Suedia au arestat peste 40 de persoane
Trupele speciale din Suedia au arestat peste 40 de persoane

Poliţia suedeză a arestat 40 de persoane în cadrul unei vaste operaţiuni care a permis anihilarea unei reţele de traficanţi de produse dopante, informează AFP.

În urma raziilor care au avut loc în nouă oraşe din Suedia, între care Stockholm, Goeteborg, Malmoe şi Karlstad, au fost confiscate cantităţi 'importante' de produse interzise, a anunţat poliţia, fără să ofere alte detalii. Potrivit unui expert, citat de agenţia TT, ar fi vorba de aproximativ 50.000 de doze.

La operaţiunea declanşată miercuri dimineaţă au participat 300 de agenţi, acheta în acest caz debutând, însă, în luna mai, după ce vameşii au reperat, pe aeroportul Arlanda din Stockholm, un pachet conţinând 'o mare cantitate de hormoni de creştere'.

Ca urmare a acestei acţiuni a fost anihilată o reţea 'foarte organizată', care făcea afaceri 'în toată ţara' şi manipula 'mari sume de bani', potrivit unui comunicat al poliţiei suedeze.

În perioada ianuarie - octombrie 2009, vameşii au confiscat 13 kg de produse dopante, reprezentând 'puţin peste două milioane de doze', după cum a precizat unul dintre responsabilii vamali din Suedia, citat de TT.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite