Studenta exmatriculată cere despăgubiri de 571.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Geysi Arruda consideră că imaginea sa a avut de suferit din cauza scandalului. Ea mai cere să-i fie motivate absențele și să nu dea examenele împreună cu colegii săi.

Geysi Arruda, studenta braziliană care a fost agresată verbal de colegii săi pentru că s-a prezentat la cursuri cu o fustă prea scurtă, a dat în judecată Universitatea Bandeirante (Uniban) din orașul São Bernardo do Campo (Brazilia) din cauză că i-a fost pătată imaginea.

Conform agenției de presă EFE, Geysi solicită plata sumei de un milion de reales (aproximativ 571.000 de euro) din cauză că universitatea a hotărât într-o primă fază exmatricularea sa. Chiar dacă ulterior s-a revenit asupra deciziei, tânăra consideră că imaginea sa a fost pătată.

Tânăra studentă, în vârstă de 20 de ani a fost insultată de zeci de colegi din cauză că s-a prezentat la cursuri cu o fustă scurtă. Ea a avut nevoie de ajutorul poliției pentru a putea părăsi instituția de învățământ.

De atunci, la recomandarea avocaților săi, tânăra nu s-a mai prezentat la cursuri. Scandalul i-a adus notorietate în Brazilia, Geysi apărând la nenumărate programe TV. Ediția braziliană a revistei "Playboy" i-a propus tinerei să pozeze dezbrăcată.

În plus, ea acuză conducerea universității că nu a luat nicio măsură împotriva celor care au agresat-o verbal și a cerut să nu i se ia în considerare absențele ulterioare scandalului. De asemenea, ea a mai solicitat să dea examenele la date și în locuri diferite de colegii săi.

Vezi pe adevarul.es video din ziua izbucnirii scandalului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite