Spaniolii găsesc soluţii pentru ca tinerii şi imigranţii să nu părăsească zonele rurale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juan Vicente Herrera, a dezbătut oferta pentru cei care se stabilesc în satele din comunitatea Castilla şi Leon.
Juan Vicente Herrera, a dezbătut oferta pentru cei care se stabilesc în satele din comunitatea Castilla şi Leon.

Consiliul Municipal al Comunităţii Autonome Castylla y Leon a propus un proiect cu 108 puncte de ajutorare fiscală şi socială pentru tinerii şi imigranţii profund afectaţi de criză, şomaj, taxe şi impozite.

Într-o şedinţă a Consiliului Adunării Autonome a comunităţii Castilla şi León, preşedintele Juan Vicente Herrera a dezbătut un proiect de măsuri pentru a ajuta familiile de tineri şi imigranţii din comunitate.

Proiectul cuprinde 108 propuneri de ajutor pentru categoriile amintite, pentru a evita pierderea populaţiei din zonele rurale.

Potrivit ziarului ABC.es Herrera a dezbătut câteva din avantajele fiscale de care vor beneficia aceste grupuri, cum ar fi deducerea impozitului pe venit pentru femei şi tineret, cât deducerea sumelor alocate pentru închirierea unei locuinţe (pentru familiile numeroase care au copii minori), asistenţi sociali care îngrijesc minori sau pentru familiile care au adoptat copii.

În ceea ce priveşte emigranţii din alte regiuni ale Spaniei, Herrera a precizat că: "acestea vor fi avantajele celor stabiliţi în comunitate dar proiectul ar putea fi extins, mai ales că se urmăreste construirea unei artere de cale ferată pentru trenurile de mare viteză care să traverseze comunitatea.

Află pe adevarul.es : Ce alte avantaje materiale oferă autorităţile spaniole pentru aceste categorii de cetăţeni şi de ce ?

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite