"Nu suport greutatea sânilor mei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra columbiană, Yesica Johana Mejía Puentes, suferă din cauza faptului că este luată în râs de către toată lumea din cauza mărimii neobişnuite a sânilor săi.

Yesica are 16 ani şi locuieşte în cartierul Darío Echandía de Neiva, Huila. Ea se ascunde de vecinii săi, deoarece aceştia râd de mărimea sânilor fetei, care au început să crească până la dimensiuni gigante din octombrie, anul trecut.

Potrivit "El Mundo", fata a trecut de la mărimea de sutien 36, la 50 şi nici aceasta nu pare să îi vină prea bine. Silvia Puentes, mama sa, a însoţit-o la o consultaţie medicală, în urma căreia doctorii au dat verdictul: "Este ceva normal", fără să fi detectat vreo anomalie.

Yesica este elevă în ultimul an de liceu la un Colegiu Tehnic Superior şi a declarat că nu mai suportă greutatea sânilor, ea suferind zilnic dureri de coloană, ce i-ar putea provoca deformări ale poziţiei acesteia.

„Suferă mult. Nu are un sutien pe măsură şi nici nu îi pot cumpăra unul de asemenea dimeniuni. I le fac eu la maşina de cusut, din bucăţi de pânză", a declarat mama acesteia. „Uniforma şcolară este una dintre cele mai mari probleme pentru ea", a mai spus aceasta.

Află aici de ce boală suferă fata şi care este singura şansă de a fi mai bine

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite