Un polițist, sancționat din cauză că a denunțat starea șoselelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garda Civilă din Spania consideră că activitatea lui Juan Carlos Toribio nu este compatibilă cu cea pe care o realizează la o asociație de motocicliști.

Un polițist de la Grupul de Trafic al Gărzii Civile din Fraga (Huesca) și-ar putea pierde locul de muncă din cauză că a făcut plângere față de starea proastă a unora dintre șoselele spaniole, anunță ziarul "20 minutos".

Cazul lui Juan Carlos Toribio este analizat de Garda Civilă, deoarece se consideră că activitatea sa nu este compatibilă cu cea pe care o realizează la o asociație de motocicliști, unde a făcut plângere față de starea proastă în care se află anumite drumuri.

De menționat că polițistul fusese decorat cu Medalia de Merit a Gărzii Civile și Medalia de Onoare a Șoselelor pentru discursurile pe care le ține despre siguranța rutieră în cadrul instituțiilor de învățământ și a centrelor de bătrâni.

Cu toate acestea el riscă o sancțiune extrem de gravă pentru că a criticat public stadiul în care se afla anumite șosele. Sancțiunea sa poate merge până acolo încât polițistul își poate pierde chiar locul de muncă. Polițistul consideră că nu a făcut nimic rău și încearcă să-și demonstreze nevinovăția.

Vezi pe adevarul.es cum se apără polițistul în fața superiorilor săi

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite