Spania: Fostul soţ al infantei Elena: "Să mă elimine, nu mă interesează!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jaime de Marichalar şi-a spus părerea cu privire la eliminarea sa de pe pagina web a Casei Regale şi a statuii sale de la Muzeul Figurilor de Ceară din Madrid.

În faţa reprezentanţilor presei, Jaime de Marichalar, fostul soţ al infantei Elena a Spaniei, a declarat că „îl deranjează foarte puţin" faptul că numele şi imaginea sa au fost eliminate din toate simbolurile Familiei Regale.


După pronunțarea divorțului oficial dintre el și infanta Elena, la 21 ianuarie 2010, deşi separarea în fapt a celor doi se cunoaşte încă din noiembrie 2007, Jaime de Marichalar a asistat, pe rând, la eliminarea numelui său din toate mediile ce aveau legătură cu Familia Regală a Spaniei.


El s-a confruntat, în doar două săptămâni, cu dispariţia biografiei şi a fotografiei sale de pe pagina de internet a Casei Regale, la retragerea titlului de Duce de Lugo şi la pierderea consideraţiei tuturor spaniolilor. Culmea neplăcerii a constituit-o, însă, eliminarea statuii sale de ceară din Muzeul Figurilor de Ceară madrilen, la 11 februarie.

Aflaţi care este părerea apropiaţilor lui Jaime, faţă de gestul Casei Regale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite