Un şofer român din Belgia a încălcat legea de 136 de ori în 9 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A depăşit viteza legală de 136 de ori în nouă luni. Este recordul unui român în vârstă de 28 de ani, care a gonit fără jenă cu Mercedesul pe şosele din Belgia, cauzând prejudicii în valoare de aproximativ 15.000 de euro.

Un român în vârstă de 28 de ani a fost arestat de poliţiştii belgieni după ce a încălcat codul rutier de 136 de ori în nouă luni. La volanului unei maşini marca Mercedes, înmatriculată în România, el a depăşit viteza legală de 136 de ori în perioada 13 aprilie 2010 - 2 februarie 2011, scrie publicaţia Le Post, în ediţia electronică.

Şoferului nu i-a păsat, până în prezent, nici de forţele de ordine, nici de justiţie, având în vedere că autorităţile române au refuzat să ofere vreo informaţie despre proprietarul autoturismului înmatriculat în România.

Oprit cu ocazia unui control în trafic, bărbatul a fost arestat joi şi a apărut în faţa judecătorilor ieri. Le Post scrie că românul "a făcut pe nevinovatul susţinând că nu înţelege ce s-a întâmplat". El a spus că maşina îi aparţine tatălui său şi s-a arătat uimit, explicând că maşina a fost folosită, în mod regulat, de către alţi membri ai familie, dar şi de prieteni.

Totodată, bărbatul a refuzat să recunoască toate infracţiunile.

Şoferul trebuie să răspundă în faţa justiţiei, prejudiciul total al infracţiunilor sale ridicându-se la aproximativ 15.000 de euro.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite