Berlusconi: “În fiecare există o latură a homosexualităţii, dar a mea este lesbiană”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, intenţionează să trăiască până la 120 de ani, potrivit declaraţiilor sale din faţa a sute de simpatizaţi ai formaţiunii politice "Poporul Libertăţii", reuniţi la Roma. Premierul a făcut chiar o glumă mărturisind că are şi "o mică latură homosexuală", chiar lesbiană.

Silvio Berlusconi a apărut în faţa a sute de simpatizanţi ai formaţiunii sale, "Poporul Libertăţii", reuniţi la Roma.

Citeşte şi:
Eveniment de excepție, Berlusconi la Tribunal

Cum arată o noapte de „bunga-bunga" cu Berlusconi

La vârsta de 74 de ani, premierul părea într-o formă bună, relatează AFP, care citează declaraţiile şefului Executivului italian: "Chiar dacă vreau să trăiesc până la 120 de ani, sunt şi muritor în acelaşi timp".

Discursul lui Berlucosni a continuat cu referiri la cele trei procese în care este parte acuzată. Premierul a afirmat că se simte persecutat de justiţia italiană.

17 ani de eforturi pentru a-l înlătura de la putere

"Sunt 17 ani de când magistraţii încearcă să mă elimine, dar sunt încă aici şi nu am fost condamnat niciodată", a spus Berlusconi, denunţând o justiţie "subversivă" care încearcă să le impună cetăţenilor un alt guvern decât cel pe care l-au ales.

"Sunt muritor pentru că am fost vizat de cele mai multe procese din istoria omenirii", a explicat Il Cavaliere.

"Silvio, lasă-te judecat"

"În total, 103 anchete, peste 1.000 de magistraţi se ocupă de mine, 2.565 de audieri. Şi mai au curajul să afişeze pancarte pe care scrie «Silvio, lasă-te judecat»", a atras atenţia şeful Guvernului italian.

În momentul de faţă, Berlusconi este vizat de trei procese: pentru coruperea martorilor în cazul Mills, pentru fraudă fiscală în cazul Mediaset şi în scandalul "Rubygate", fiind acuzat de relaţii cu o prostituată minoră şi trafic de influenţă.

Aluzie la admiraţia sa pentru femei

Spre finalul discursului, un activist a strigat: "Eşti frumos!", iar Berlusconi a răspuns în glumă: "În fiecare dintre noi există o latură a homosexualităţii în proporţie de 25%, dar, după un examen mai atent, am descoperit că a mea este lesbiană", o aluzie la admiraţia sa pentru femei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite