Berlusconi: "Sunt un playman, nu un playboy!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Silvio Berlusconi, fostul premier italian, a acordat un amplu interviu publicaţiei americane The Atlantic, în care vorbeşte despre politică, afaceri, fotbal şi, bineînţeles, despre femei.

Cea mai ridiculizată figură politică europeană a ultimului an, Silvio Berlusconi, a acordat cel mai amplu interviu de la demisia sa din funcţia de prim ministru publicaţiei The Atlantic. "Are cinci copii şi şase nepoţi şi toţi banii din lume. Rămâne liderul celui mai mare partid politic din ţara sa şi, în circumstanţe democratice normale, ar fi prim ministru", scriu jurnaliştii americani.

Astăzi, însă, Berlusconi, la 76 de ani, stă pe margine, în timp ce un guvern de tehnocraţi, condus de Mario Monti, încearcă să salveze ţara de colapsul economic. Printre discuţiile despre - cum altfel? - femei, Berlusconi a vorbit şi despre politică şi afaceri. Fostul premier italian respinge, însă, eticheta de om de afaceri. "Nu sunt un om de afaceri, sunt un antreprenor", spune cel care şi-a construit averea în construcţii şi şi-a multiplicat-o în sport şi media.

Află pe adevarul.it cum a intrat Berlusconi în politică, de ce consideră că a revoluţionat fotbalul şi televiziunea precum si alte declaraţii despre scandalurile sexuale în care a fost implicat

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite