Silvio Berlusconi scapă de un divorţ costisitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul italian Silvio Berlusconi ar putea evita încheierea unei înţelegeri care l-ar aduce printre persoanele care au trecut prin cel mai costisitor divorţ. Cea de-a doua sa soţie, Veronica Lario, pare a fi dispusă să accepte şi o sumă de doar 4,1 milioane de euro pe an, faţă de cei aproape 50 de milioane de euro, cât a cerut prima oară.

Suma a fost respinsă din start de către avocaţii lui Berlusconi, care au catalogat-o ca fiind "exorbitantă", aceştia oferind mai puţin de 10 la sută.

Această decizie a fost luată în urma unei audieri de cinci ore în sala de judecată, Veronica Lario în vârstă de 53 de ani fiind de acord să accepte o sumă mai mică, cu condiţia păstrării vilei de lângă Milano, evaluată la 78 de milioane de euro, potrivit Telegraph.co.uk.

Mamă a celor trei copii ai lui Berlusconi, Lario a intentat divorţ în urmă cu un an, după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora soţul său (73 ani) a participat la petrecerea de 18 ani a unui fotomodel de lenjerie intimă. La vremea respectivă, ea a spus că nu mai poate rămâne lângă un bărbat a cărui imagine este asociată cu minore.

Iniţial, doamna Lario a ameninţat că va îi va face zile fripte lui Berlusconi, mulţi fiind de părere că ea va face dezvăluiri cu privire la relaţia premierului italian cu modelul Noemi Letizia. După ce a primit însă asigurări că va primi casa, iar cei trei copii vor beneficia de o parte din grupul TV Mediaset, condus de el şi de copiii din prima căsătorie, Veronica Lario s-a mai liniştit.

După ce ambele părţi vor fi de acord cu aceşti termeni, vor mai trece aproximativ 3-4 ani, până ce tribunalul va confirma acordul şi va finaliza divorţul.

Cu o avere estimată la aproximativ 5 miliarde de euro, Berlusconi ocupă locul doi în topul celor mai bogaţi italieni şi locul 70 în lume, potrivit evaluărilor realizate de revista Forbes în 2009.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite