O tânără britanică, sechestrată şi violată în repetate rânduri de un român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O tânără britanică, sechestrată şi violată în repetate rânduri de un român
O tânără britanică, sechestrată şi violată în repetate rânduri de un român

O tânără din Marea Britanie a fost sechestrată şi violată în mod repetat de un bărbat de naţionalitate română, în apropierea cunoscutei staţiuni Benidorm din Spania, potrivit unor surse ale autorităţilor spaniole, informează cotidianul The Telegraph.

ITEŞTE ŞI:



Tânăra, originară din Birmingham, l-a cunoscut pe bărbat într-o seară în staţiunea Benidorm. Ea a mers apoi acasă la bărbat, undeva la aproximativ 16 km distanţă de locul întâlnirii.

Victima a fost atacată într-o casă aflată în Villajoyosa, unde a fost ţinută timp de peste trei ore şi unde atacatorul a forţat-o să întreţină relaţii de natură sexuală cu el de mai multe ori, a informat poliţia spaniolă.

Imediat ce a fost eliberată, tânăra a luat un tren spre Benidorm şi a rportat cazul autorităţilor.

Conform unei surse din cadrul poliţiei, femeia l-a întâlnit pe bărbat în timp ce consuma băuturi alcoolice şi s-a dus la el acasă de bună voie, însă, când a ajuns acolo, bărbatul a agresat-o şi a violat-o în mod repetat.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat vineri, fiind suspectat că a violat-o pe tânăra de origine britanică.

  • Staţiunea spaniolă Benidorm atrage anual în jur de un milion de vizitatori britanici. Orăşelul de vacanţă cuprinde în jur de 600 de baruri, inclusiv 70 de pub-uri englezeşti.
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite