Un scoţian a cheltuit peste 5.000 de euro pentru a-şi aduce acasă nevasta din Jamaica, dar aceasta l-a părăsit imediat ce a ajuns în Scoţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Johnny Gannon, un scoţian de 57 de ani din Perth, a cheltuit câteva mii de euro pentru a-şi aduce aleasa inimii din Jamaica în Scoţia, dar a fost părăsit imediat ce femeia a ajuns în casa lui.

Johnny şi Patrice Chambers, o jamaicană de doar 24 de ani, se căsătoriseră în ţara femeii, acolo unde cei doi s-au întâlnit în timpul unei vacanţe. Dornic să fie alături de iubita sa cât mai mult timp, scoţianul a plecat în ţara sa natală şi a depus actele pentru viza ei, dar i-a trimis şi bani pentru ca aceasta să pată părăsi Jamaica.

Scoţianul nu a ştiut însă că Patrice mai avea un iubit care se afla tot în Scoţia, la Bristol şi ea îşi plănuise totul în detaliu. După ce bărbatul a cheltuit aproximativ 5.500 de euro pentru a-şi aduce aleasa inimii în ţară, femeia s-a descotorist de el şi a fugit din oraş. „Eram nerăbdător să-mi petrec restul vieţii mele alături de Patrice, dar cred că ea a plănuit dinainte tot ce s-a întâmplat. Relaţia mea cu ea nu a fost ceva comandat pe internet. O ştiam de doi ani şi părea implicată. M-a folosit şi mă simt umilit", a spus Johnny Gannon.

Bărbatul a afirmat că imediat ce a ajuns în Scoţia, Patrice l-a trimis la magazin pentru a cumpăra supă instant, dar atunci când s-a întors ea avea bagajul făcut şi l-a anunţat că pleacă. Nervos după cele întâmplate, Johnny a afirmat că a făcut plângere la poliţie împotriva femeii şi acum încearcă să revoce viza acesteia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite