Partidul lui Sarkozy studiază cartierele de ţigani din Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garcia Albiol loveşte din nou! Preşedintele Partidului Popular din Badalona o va însoţi pe o eurodeputată franceză din partidul lui Sarkozy prin cartierele populate de ţigani.

Consilierul local din Badalona, Xavier Garcia Albiol, liderul PP Badalona, va fi mâine ghidul eurodeputatei franceze din partidul lui Nicolas Sarkozy (UPM), Marie-Therese Sanchez-Schmid, prin cartierele populate de ţiganii români din Barcelona şi Badalona, informează El Pais.

Vizita eurodeputatei are loc chiar la insistenţele acesteia, care vrea să cunoască "la prima mână" cartierele de ţigani din oraşele catalane.

Întâlnirea coincide cu polemica stârnită de decizia preşedintelui francez, Nicolas Sarkozy, de demolare a tuturor taberelor ilegale şi expulzare a ţiganilor originari din România şi Bulgaria. O decizie care a provocat tensiuni între Franţa şi Comisia Europeană, a cărei comisar de Justiţie, viviane Reding, a comparat-o cu deportările din Al Doilea Război Mondial. Consilierul Garcia Albiol şi doamna Sanchez-Schmid vor mai fi însoţiţi de eurodeputatul spaniol din PP, Santiago Fisas.

Citeşte pe adevarul.es cine este Garcia Albiol, însoţitorul eurodeputatei din partidul lui Nicolas Sarkozy şi în ce polemici a fost implicat în primăvara acestui an.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite