"Nu am suficient credit, îți spun repede: Ți-am omorât fiica"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român stabilit în Spania a încercat să-şi omoare iubita, o tânără de 36 de ani, după care l-a sunat pe tatăl acesteia şi i-a mărturisit crima.

După mai bine de cinci ani în care au stat împreună, spanioloaica Encarni L.P, profesoară de engleză în Albacete, a vrut să pună capăt relaţiei cu românul Iulian B.

Relația ajunsese într-un punct mort, iar Encarni dorea să se despartă de român însă îi era teamă de acesta, scrie La Opinione de Murcia.

Deşi tânăra nu mai locuia de o lună de zile cu românul de 30 de ani, mergea în fiecare zi la casa din Albacete pentru a se ocupa de renovarea acesteia. Marţi seara, în urma unei discuţii aprinse, românul s-a înfuriat şi a încuiat-o pe femeie în portbagajul maşinii şi a aruncat maşina în râu.
După ispravă, românul l-a sunat pe tatăl spanioloaicei şi i-a spus scurt: "Nu am suficient credit, îți spun repede: Ți-am omorât fiica".

Bărbatul a fost îngrozit de vestea teribilă pe care a primit-o, dar din fericire fiica sa a reuşit să se elibereze din maşină şi a scăpat cu viaţă. În prezent, Encarni se află internată în spital unde primeşte îngrijiri medicale pentru răni uşoare.

Autorităţile spaniole au deschis o anchetă pentru a identifica circumstanţele producerii incidentului şi l-au arestat pe român pentru tentativă de omor calificat.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite