Distrăgea atenţia victimelor şi le jefuia. Adolescent român arestat în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jafuri fără violenţă, ci prin distragerea atenţiei - de această infracţiune este acuzat un adolescent român de etnie romă din Marea Britanie. El îşi pândea victimele în timp ce retrăgeau bani de la bancomat, le distrăgea atenţia şi le sustrăgea banii scoşi din ATM-uri fără ca cei păgubiţi să realizeze.

Deşi are doar 15 ani, Levers Zinca, de etnie romă, a reuşit să jefuiască mai multe persoane din Manchester, fără a recurge însă la violenţă, informează Daily Mail.

Tânărul care se prefăcea a fi cerşetor îşi pândea victimele în timp ce retrăgeau bani de la bancomat. După introducerea codului PIN, românul - ţinând o pancartă în mână - îi aborda şi le cerea bani insistent.

Până să reuşească să scape de presupusul cerşetor, Zinca apăsa butonul bancomatului prin care solicita retragerea a 200 de lire sterline şi ridica banii de îndată ce ieşeau din ATM. Ulterior, pleca în mare grabă de lângă victime.

După mai multe plângeri la poliţie, Levers Zinca a fost arestat de poliţiştii din Manchester şi adus în faţa judecătorilor.

Citeşte articolul integral pe adevarul.es

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite