VIDEO Adolescent român, împuşcat mortal în Germania pentru 15.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent român, în vârstă de 17 ani, a murit în Germania, după ce a fost împuşcat de şase ori. Tânărul a fost atras prin un anunţ de vânzare a unei maşini la preţ de chilipir, postat pe internet. Ajuns pe la locul întâlnirii, "vânzătorul" l-a împuşcat de şase ori.

Adolescentul de doar 17 ani,stabilit cu familia în Germania, la Munchen, a fost atras de o postare de pe internet în care era anunţată vânzarea unui autoturism la mâna a doua. Împreuna cu un prieten în vârstă de 19 ani, care avea permis, cei doi români au pornit către locul stabilit cu presupusul vânzător al maşinii. Aveau la ei aproape 15.000 de euro.

Ajunşi la destinaţie, au fost întâmpinaţi de un bărbat care s-a prezentat ca un intermediar. Acesta i-a condus pe o alee întunecată şi i-a rugat să-l aştepte acolo pe proprietar. După o oră, acelaşi bărbat s-a întors înarmat şi a deschis focul asupra celor doi români. Adolescentul de 17 ani a murit la spital, după ce şase gloanţe i-au străpuns trupul, în timp ce prietenul lui a reuşit să fugă.

Presa germană scrie că întreg atacul a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui restaurant din apropiere. Atacatorul nu s-a ales cu cei 15.000 de euro, dat fiind că românul de 19 ani care a scăpat nevătămat purta banii asupra lui.

"Este un tânăr de 17 ani domiciliat în Germania, cu familia în Germania. A fost împuşcat într-o parcare, în momentul în care încerca să încheie o tranzacţie în legătură cu un autoturism", a declarat Vlad Vasiliu, consul general al Romaniei în Bonn, informează Antena3.

"După primele investigaţii, făptaşul este un tip de 40 de ani, cetăţean german, de 1,86 m înălţime, statură atletică, păr blond închis. El a dispărut de la faţa locului cu un BMW 5 Touring, de culoare neagră", a precizat procurorul Harry Wilke.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite