Cum a devenit un român din Franţa din victimă agresor acuzat de tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hoţ în vârstă de 16 ani din Toulouse şi-a ales ţinta greşită. El a vrut să fure ochelarii de soare ai unui român în vârstă de 23 de ani, care a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe adolescentul francez. Pentru acest incident, românul a fost arestat şi pus sub acuzare pentru tentativă de omor.

Întâmplarea a avut loc marţi seară, în oraşul Toulouse, din Franţa. Jean-Jaurès, un adolescent de 16 ani, a vrut să fure perechea de ochelari de soare a românului. Acesta a ripost, s-au luat la ceartă, moment în care conaţionalul de 23 de ani a scos un cuţit şi l-a îndreptat spre inima agresorului său, scrie publicaţia franceză "La Dépêche".

În prezent, adolescentul a fost internat în stare gravă, fiind operat de urgenţă. Starea de sănătate a acestuia s-a îmbunătăţit, el fiind în afara oricărui pericol.

Românul a fost reţinut de forţele de ordine, iar instanţa a decis, joi, arestarea lui, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Avocatul românului a spus că incidentul s-a petrecut în mare parte din cauza "provocărilor victimei". El a susţinut în apărarea clientului său că a fost vorba de "frică şi panică". "Nu a existat nicio intenţie de a ucide, ci numai de a se apăra", a spus avocatul românului, citat de "La Dépêche".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite