Un român suspectat de crimă îi dă bătăi de cap ministrului britanic de Interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Milea ar fi ucis cu sânge rece un bătrân de 71 de ani
Mihai Milea ar fi ucis cu sânge rece un bătrân de 71 de ani

Ministrul de Interne britanic, Theresa May, este criticat dur pentru situaţia securităţii granţelor britanice, după ce presa de la Londra a relatat că un român suspectat de crimă a reuşit să intre în Marea Britanie de două ori.

Jurnaliştii de la „The Sun" relatează că românul care a reuşit performanţa să intre şi să iasă din Marea Britanie, chiar dacă era dat în căutare de România, se numeşte Mihai Milea şi are 27 de ani. El este suspectat că a ucis cu sânge rece un bătrân în vârstă de 71 de ani. Milea ar fi strangulat şi apoi i-ar fi tăiat gâtul victimei în timpul unui jaf în primăvara lui 2010.

A jefuit şi în Marea Britanie

Cotidianul britanic realtează că românul a fugit în Marea Britanie, unde a comis din nou un jaf, atacat un bărbat. Românul a fugit din Marea Britanie, şi a reuşit să se întoarcă pe teritoriul britanic.

Extrădare în România

Poliţia l-a arestat într-un motel. Mihai Milea a fost condamnat la şapte ani şi două luni închisoare, şi, cel mai probabil, va fi extrădat în România.
Ministrul de Interne May era deja criticat pentru că a permis relaxarea controalelor asupra călătorilor europeni, iar povestea românului nu face decât să înteţească criticile privind deficienţele de securitate, neglijate de guvernul de la Londra.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite