Spania: Restaurantul Celler de Can Roca, trei stele Michelin
0Cea de-a şaptea triplă „Stea Michelin" din Spania, distincţia maximă acordată de ghidul francez, a fost obţinută de restaurantul Celler de Can Roca din Girona (Catalunya).
La "San Sebastian Gastronomika" s-au reunit, între 23 şi 25 noiembrie, cei mai buni bucătari din lume, cu specialişti din gastronomia bască.
Bucătarul catalan Joan Roca a obţinut „Steaua Michelin" a Ghidului pentru Spania şi Portugalia pe 2010, pentru a treia oară în cariera sa. Gala a avut loc ieri, în Piaţa San Miguel din Madrid, potrivit 20minutos.es.
Joan Roca s-a arătat "mulţumit" de premiul obţinut şi a declarat că, de câteva zile, primeşte nenumărate felicitări şi dovezi de apreciere din partea cunoscuţilor. Celebrul maestru catalan a declarat că această distincţie recompensează munca depusă zilnic în restaurantul său şi i-a confirmat faptul că "ceea ce face, face bine".
Aflaţi dacă distincţia acordată restaurantului va aduce modificări în preţul meniului.