VIDEO O "ţărăncuţă" a detronat-o pe regina Marii Britanii, în topul celor mai bogate femei din Regatul Unit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, a fost "detronată" de o provincială dintr-o zonă semi-rurală a Regatului Unit, în clasamentul "The Sunday Times Rich List 2010" care prezintă cei mai bogaţi oameni din Regatul Unit. Dacă în 2009, regina şi JK Rowling, autoarea britanică a volumelor "Harry Potter", erau fruntaşele listei cu cele mai înstărite femei din Marea Britanie, anul trecut, Kirsty Bertarelli le-a surclasat pe amândouă

Presa britanică o prezintă pe Kirsty ca pe o "ţărăncuţă" din regiunea Staffordshire, a cărei frumuseţe i-a adus atât titlul de Miss Marea Britanie, cât şi mariajul cu Ernesto Bertarelli, un elveţian cu origini italiene, moştenitorul unui imperiu farmaceutic.

Cea mai frumoasă femeie a Regatului, la doar 17 ani

Până la vârsta de 40 de ani, Kirsty a parcurs un drum lung din localitatea Stone (Staffordshire), relatează publicaţia "The Daily Mail". Din internatul din Denbigh, unde a făcut şcoala, Kirsty a plecat în adolescenţă la Manchester, unde cochetat cu modeling-ul. La insistenţele agentului ei, la vârstă de 17 ani, tânăra a acceptat să se înscrie la concursul Miss UK, unde a fost desemnată cea mai frumoasă femeie a Regatului.

image

Marilyn Monroe a Marii Britanii

Însă, nu doar frumuseţea ei a fost cea care i-a atras atenţia magnatului Ernesto Bertarelli, ci şi stilul ei "glamour", asemănat de presa din Anglia cu al celebrei actriţe Marilyn Monroe.

Urechea muzicală şi vocea au ajutat-o, totodată, pe Kirsty să se lanseze şi în muzică, atât ca solistă, cât şi ca textier. De altfel, ea l-a cunoscut pe cel care avea să-i fie soţ în Sardinia, în timp ce compunea versurile pentru melodia "Black Coffee", ce a devenit un mare hit britanic, sub interpretarea trupei All Saints.

image

"Tărâmul" Bertarelli

În prezent, familia Bertarelli locuieşte în apropiere Gstaad, în regiunea germană a Elveţiei, într-un palat în valoare de opt milioane de lire sterline. Rezidenţa Bertarelli include, de fapt, mai multe vile: una a lui Ernesto şi Kirsty, una a celor trei copii ai lor şi una destinată personalului. Totodată, "tărâmul" Bertarelli include şi un garaj subteran, o piscină şi un lac artificial. Nici animalele nu lipsesc din peisaj: cai, lame, alpaca, broaşte ţestoase şi capre.

Pe lângă complexul de lângă Gstaad, familia deţine şi castelul "La Bergerie in Gland", în valoare de zece milioane de lire sterline, situat în apropiere de lacul Geneva. Averea lui Bertarelli mai conţine şi alte proprietăţi în Gstaad şi în Knightsbridge (Marea Britanie).

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite