Fost polițist în România, pușcăriaș în Spania, cere scuze familiei sechestrate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Nu am vrut niciodată să le fac rău. Unicul lucru pe care-l ceream ministrului Zapatero era un post de muncă și un loc unde să stau", a declarat din pușcărie Talin Emil Dănuț pentru Radio Cope din Avila.

Un fost polițist din România, aflat acum într-o pușcărie spaniolă din Segovia, se căiește pentru faptele sale și va cere scuze familiei pe care a sechestrat-o anul trecut într-un bar. Anul trecut, la 23 mai 2008, Talin Emil Dănuț (34 de ani), originar din localitatea Biertan (Sibiu) a fost protagonistul unei întâmplări care i-a schimbat complet viața.

Rămas fără muncă, fără bani și fără casă unde să locuiască, bărbatul s-a răzbunat pe membrii unei familii, proprietara unui bar din localitatea Pedro del Arroyo (Avila). El i-a sechestrat pe Candido și Rosa Maria încercând să atragă atenția opiniei publice despre situația sa. Aflat în pușcărie, Talin Emil Dănuț se căiește acum pentru faptele sale și vorbit în direct la Radio Cope din Avila.

"Nu am vrut niciodată să le fac rău. Unicul lucru pe care-l ceream ministrului Zapatero era un post de muncă și un loc unde să stau", a declarat fostul polițist român. El a povestit că a venit în Spania cu multe speranțe, lăsând în urmă postul de muncă "prost plătit din România".

Vezi pe adevarul.es declarațiile cutremurătoare ale unui om ajuns la capătul răbdării.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite