Spania: Prostituatele din Castellon se expun în faţa copiilor care ies de la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele, sumar îmbrăcate, se aruncă asupra maşinilor în care se află şi minori
Fetele, sumar îmbrăcate, se aruncă asupra maşinilor în care se află şi minori

Părinţii care îi iau pe copii de la şcoala situată în apropierea unui drumului secundar din Castellon, se plâng de agresivitatea prostituatelor din zonă, care se expun în faţa minorilor.

În jurul şcolii situate într-o zonă periferică a oraşului Castellon, s-au aciuat mai multe prosituate, care creează, de multe ori, scene alarmante pentru părinţii care vin să îşi ia copiii de la centrul şcolar.


De pildă, una dintre fetele care îşi oferă serviciile sexuale în acea zonă, s-a aruncat asupra unei maşini, la volanul căreia se afla tatăl unui copil, arătându-şi unul dintre sâni. Fata, sumar îmbrăcată şi lăsând să i se vadă şi alte părţi ale corpului de sub fusta extrem de scurtă, nu a ţinut cont că, în scaunul special amplasat pe locul din spate al maşinii, se afla un copil mic.


Părinţii spun că nu este prima oară când li se întâmplă astfel de incidente. Cu câtva timp în urmă, exista un alt focar de prostituţie pe Drumul Naţional N-340, în direcţia Benicassim, într-o zonă situată la doar 300 de metri de un centru educativ.

Aflaţi aici ce măsuri iau poliţiştii care patrulează prin acea zonă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite