Mai multe profesoare din Marea Britanie au postat pe Facebook poze realizate în timp ce dansau la bară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase profesoare de la şcoala Langland din Milton Keynes, printre care şi directoarea adjunctă, au postat pe Facebook mai multe fotografii în care apar în timp ce dansează la bară şi beau mult alcool.

Pozele au făcut imediat înconjurul tării, dar şi al lumii, deoarece mama unui copil care învaţă la şcoala Langland a downlodat pozele de pe Facebook, le-a printat şi le-a lipit pe uşile vecinilor.

Mai mult, aceasta a ataşat pozelor şi o scrisoare, pe care se puteau citi următoarele: „Dacă sunteţi la fel de îngroziţi precum sunt şi eu de aceste fotografii pe care nişte vagaboande le-au postat şi le poate vedea oricine, credeţi că sunt în siguranţă copiii voştri? Răspunsul este că nu prea. Copiii ar putea să vadă aceste poze. Ce părere aveţi despre această şcoală şi despre faptul cum este ea condusă? Aceste femei sunt profesoarele copilului meu, dar nu pentru mult timp. Cred că acestea trebuie date afară şi doamna Pickard, vechea directoare, adusă înapoi pentru a rezolva aceste probleme".

Click aici pentru mai multe fotografii

Cadrele didactice au decis într-o noapte să-şi facă de cap şi au ieşit în oraş, imortalizând toate momentele. Printre cele mai şocante poze se regăseşte o fotografie realizată în timp ce una dintre profesoare danseasă la bară şi este îmbrăcată într-o fustă foarte scurtă, pe sub care i se pot observa chiloţii.

Printre părinţii care s-au arătat şocaţi de aceste poze se află şi un tată care a povestit că s-a plâns directoarei şcolii de aceste evenimente, dar aceasta i-a spus să-şi vadă de treaba lui. „Mi-a spus că tot ceea ce se întâmplă în afara şcolii nu are legătură cu instituţia. Nu sunt de acord cu acest lucru, deoarece profesoarele trebuie să fie întotdeauna un exemplu pozitiv pentru copiii noştri", a spus părintele care nu a dorit să i se publice identitatea.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite