Un parlamentar britanic a încercat să solicite bani din bugetul ţării pentru raţele sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă un parlamentar britanic a devenit ţinta criticilor după ce a fost făcut public faptul că a încercat să solicite bani din bugetul ţării pentru a achiziţiona o insulă de care să se bucure raţele sale, aflate pe un lac din proprietatea sa.

Sir Peter Viggers, care a anunţat că în urma dezvăluirilor nu va mai candida pentru un nou mandat, a încercat fără succes să obţină 1.600 de lire sterline din banii publici pentru a-şi decora lacul cu o insulă pentru raţe.

Politicianul conservator, vizibil jenat, a susţinut că plănuia să vândă lacul unei organizaţii de caritate şi că de aceea a dorit să-l facă să arate cât mai frumos.

Raţelor nici măcar nu le-a plăcut insula

Intenţiile lui Peter Viggers au ieşit la iveală în urma declanşării unui scandal privind cheltuielile nejustificat de mari ale parlamentarilor.

Parlamentarul a recunoscut că a făcut o eroare de judecată "gravă şi ridicolă" şi că raţelor nici măcar nu le-a plăcut insula.

Potrivit ziarului Daily Telegraph, solicitările financiare ale lui Viggers ajunseseră la un total de 30.000 de lire sterline pentru costuri de grădinărit.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite