60 de oameni au fost ucişi pentru a li se lua grăsimea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimii 30 de ani, în Peru, au fost ucişi 60 de oameni a căror grăsime a fost vândută firmelor de cosmetice din Europa. Investigatorii cred că în caz sunt implicaţi şi doi italieni.

De aproximativ 30 de ani, o bandă de criminali din Peru, terorizează locatarii satelor din regiunile Huanuco şi Pasco, situate la aproximativ 450 de kilometri nord-est de oraşul Lima. Criminalii nu au fost prinşi decât recent din cauza faptului că se deplasau mereu în căutare de noi victime. Aceştia, în 30 de ani, au reuşit să ucidă cu sânge rece peste 60 de persoane.

Criminalii peruani au şocat investiagtorii prin faptul că motivul pentru care ucideau, era de a vinde grăsimea victimelor. Clienţii peruanilor s-au dovedit a fi firme care produc cosmetice din Europa. Potrivit relatărilor din presa peruană, din convorbirile telefonice interceptate ale criminalilor s-a înţeles că doi dintre clienţii lor ar fi fost doi italieni. Identitatea acestora nu este cunoscută.

Investigatorii peruani au declarat că metodele pe care le foloseau criminalii erau cât se poate de crude. Ei atrăgeau victimele în locuri întunecoase unde le decapitau, apoi transportau cadavrele în laboratoare rudimentare unde extrăgeau grăsimea din ele.

Vezi pe adevărul.it cu cât era vândut un litru de grăsime

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite