Italiencele se luptă pentru titlul de "Miss Italia în Lume"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul de frumuseţe are o îndelungată tradiţie şi este aşteptat de italiencele frumoase
Concursul de frumuseţe are o îndelungată tradiţie şi este aşteptat de italiencele frumoase

Concursul, ajuns la cea de a 20-a ediţie este sărbătorit cu un număr mare de selecţii. Toate continentele îşi vor alege reprezentantele.

Din 1991, acest concurs internaţional de frumuseţe, a confirmat treptat opţiunile lui Enzo Mirigliani şi apoi ale fiicei sale, Patrizia, care a dat evenimentului elemente de modernitate şi un plus de eleganţă.

Marea finală, în care se va decerna titlul de "Miss Italia în Lume" va avea loc în Italia, în luna iunie a acestui an.

Până acum au avut loc preselecţii în Statele Unite în luna ianuarie (Washington) si februarie (New York şi New Jersey), în timp ce luna martie a înregistrat alegerea Miss Florida, Michigan, Connecticut, Long Island. În luna aprilie se vor alege Miss Florida şi Illinois, iar la 25 aprilie va avea loc preselecţia din Connecticut.

Caracas, Panama, Bogota, Samana (Caraibe) sunt alte state care au avut concursuri de miss în martie. Aprilie este luna în care va fi aleasă Miss Italia din Chile, Argentina, Paraguay, Uruguay, Canada, Germania (Stuttgart).

Miss Italia Thailanda va fi ales în luna mai, tot atunci organizându-se concursuri în: Africa de Sud, România, Olanda, Slovenia, Belgia şi Elveţia. În luna iunie, cu puţin timp înainte de marea finală, vor avea loc alegeri ale celor mai frumoase italience din Marea Britanie, Australia, Malta, Maroc.

Vezi aici galerie foto cu "Miss Italia in Lume", ediţiile precedente şi video cu finalistele 2009

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite