Un minor a fost vândut de părinţi unui pedofil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul a fost agresat de mai multe ori de către pedofil
Copilul a fost agresat de mai multe ori de către pedofil

Acest caz aflat în atenţia organelor de anchetă, a scos la iveală faptul că minorul a fost supus abuzurilor repetate ale unui bărbat din Bari. Procurorii au trimis în faţa judecătorilor dosarul din care reiese că băiatul era obligat chiar de părinţi să satisfacă dorinţele sexuale ale pedofilului.

Judecătorul Giulia Romanazzi a emis mandate de arestare pe numele celor trei, la solicitarea procurorului Lidya De Iure. Acuzaţiile aduse parinţilor şi pedofilului sunt: agresiune sexuală in stare agravantă şi abuz asupra minorilor.

Numele inculpaţilor nu au fost deocamdată făcute publice. Parinţii băiatului nu conştientizeaza răul provocat minorului, potrivit paginii electronice ˝Quotidiano.net¨. Condiţia lor socială este una precară. Între aceştia şi bărbatul de 53 de ani exista o legătura mai strânsă de ani de zile, ei locuind în apropiere de casa acestuia.

Faptele s-au petrecut pe durata mai mulor ani. Totul a luat sfârşit, atunci când cineva a observat ce se întâmplă şi a sesizat autorităţile. După mai multe luni de supraveghere, cei trei au fost arestaţi şi deferiţi justiţiei.

Află AICI care era suma primită de părinţii care şi-au vândut copilul

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite