Dã în judecatã Google Maps dupã un accident de maşinã

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O americancã dã în judecatã Google pentru cã serviciul de harţi Google Maps i-a oferit indicaţii rutiere periculoase, care au dus la producerea unui accident.

Victima, Lauren Rosenberg, lovitã de o maşinã în timp ce mergea pe o stradã aglomeratã, pretinde cã facturile medicale de pe urma accidentului au costat-o peste 100.000 dolari.

"Îndrumãrile cãtre direcţii nesigure ale Google au dus-o pe Lauren Rosenberg pe o şosea periculoasã, unde a fost lovitã de o maşinã. În urma accidentului, aceasta a suferit rãni fizice grave şi a rãmas cu sechele", se menţioneazã în plângerea depusã contra Google, informeazã publicaţia TGDaily.

Avertismentul Google, potrivit cãruia unele strazi nu au trotuare, este vizibil la accesarea Google Maps de pe calculator, dar nu şi de pe mobil, precum Blackberry-ul folosit de victimã.

Poate ca Google a presupus cã cine este suficient de inteligent sã foloseascã un Blackberry este destul de deştept sã nu meargã pe o stradã aglomeratã, fãrã trotuare. "Dar, se pare cã presupunea nu a fost una corectã", scrie TGDaily.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite