Mafia română a hoţilor de tractoare, decapitată de poliţiştii spanioli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu este o glumă. Mafia respectivă există, iar gruparea - destructurată de curând de poliţia spaniolă, în urma unei operaţiuni de amploare - era formată din unsprezece români, care, printre altele, mai sunt acuzaţi sau suspectaţi şi de trafic de droguri şi chiar crime.

Garda Civilă din Spania a destructurat un grup organizat de români responsabil cu furtul de utilaje şi maşini agricole din provinciile Teruel, Navarra şi Castellon, în valoare de peste 500.000 de euro şi care îşi avea "centrul de comandă" în Comunitatea Valenciană.

Operaţiunea, numită Aladro, s-a soldat cu unsprezece arestări. În plus, unul dintre românii reţinuţi este suspectat şi că ar fi autorul unei crime în localitatea Ulldecona (Tarragona).

Hoţii, de naţionalitate română, cu reşedinţa în provincia Castellon, localizau tractoarele pe câmpuri şi la ferme agricole din zona Ebrului şi, ulterior, căutau un cumpărător în afara Spaniei, în principal din România, a precizat locotenent-colonelul Comandamentului Gărzii Civile din Teruel, Juan Miguel Arribas.

Află pe adevarul.es cum au reuşit români să fure utilaje de peste jumătate de milion de euro

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite