VIDEO Mafia italiană în criză de autoritate, intervine şi între certurile dintre copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mafioţii nu au ezitat să folosească violenţa în faţa copiilor
Mafioţii nu au ezitat să folosească violenţa în faţa copiilor

Un episod de o violenţă rar întâlnită a avut loc într-un restaurat din Cercola (Napoli), unde şase mafioţi l-au agresat pe tatăl unui copil.

Un grup de cinci italieni au intrat într-un restaurant din apropierea oraşului Napoli pentru a-l pedepsi pe tatăl unui copil „vinovat" de a fi intervenit într-o ceartă de copii, informează „La Repubblica". Copiii s-au luat la ceartă de la maşinuţele şi căluţii din zona de joacă a restaurantului.

După care tatăl unuia dintre copii, Salvatore Romano (36 de ani), exponent al clanului mafiot Sarno din Ponticelli (periferia nord a oraşului Napoli) a fost fost apostrofat de un client. Motivul a fost faptul că după cearta copiiilor acesta a cerut folosirea excusivă a jocurilor mecanice pentru fiul lui.

La scurt timp după ceartă în restaurat au intrat alţi cinci mafioţi care sub ameninţarea armelor l-au lovit pe cel care a îndrăznit să se pună cu Romano. În acel moment în restaurant se sfalu mai mulţi copii, întrucât se terminase servirea prânzului.

Carabinerii i-au pus sub urmărire pe cei şase mafioţi, iar până în acest moment au arestat cinci dintre ei. Magistraţii care se ocupă de acest caz au autorizat publicarea înregistrării camerelor de siguranţă.

Vezi aici video cu „pedepsirea" italianului care a îndrăznit să se pună cu mafia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite