În baruri va fi mai frig iarna și mai cald vara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru reducerea consumului de energie, iarna temperatura maximă din baruri sau magazine a fost limitată la 21 de grade Celsius. Vara temperatura minimă nu va fi inferioară la 26 de grade Celsius.

Localurile publice din Spania vor trebui să se alinieze la o lege aprobată ieri de Consiliul de Miniștri, ca măsură a reducerii consumului de energie electrică, anunță agenția de presă EFE.

Astfel, temperatura din baruri, magazine sau cinematografe nu trebuie să depășească 21 de grade Celsius, în timpul iernii și să nu fie inferioară la 26 de grade Celsius, în timpul verii. În ambele cazuri, umiditatea relativă a aerului va trebui să se încadreze în intervalul 30%-70%.

De asemenea, normativa prevede ca toate localurile să dispună de un sistem de închidere automată a ușilor, astfel încât temperatura din interiorul localului să nu fie influențată de temperatura din afara localului. Prin această lege, Guvernul Spaniei urmărește să reducă consumul de energie în localurile mari și în localurile publice.

Vezi pe adevarul.es care sunt localurile care se vor supune acestei legi

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite