Un avion sârbesc a aterizat de urgenţă la Sofia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La 18.41 căpitanul aeronavei a cerut să aterizeze de urgenţă
La 18.41 căpitanul aeronavei a cerut să aterizeze de urgenţă

Un avion al companiei ariene sârbe Jat a aterizat de urgenţă pe aeroportul Sofia. La ora 18.41 căpitanul aeronavei a cerut să aterizeze de urgenţă pe aeroportul capitalei bulgare. Motivul a fost un zgomot neobişnuit şi vibraţii la unul dintre cele două motoare ale avionului Boeing 737. Avionul a aterizat în condiţii de siguranţă la ora 19.01, niciunul dintre cei 56 de pasageri nu a fost rănit.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din Bulgaria şi din întreaga Europă majoritatea zborurilor din aeroportul din Sofia se efectuau cu o întârziere de aproximativ 30 de minute. Cursa din Bucureşti a întârziat 55 de minute, transmite Agerpres.

Vremea rea a cauzat probleme în multe regiuni din Bulgaria. Câteva zeci de localităţi au rămas fără curent electric duminică. Zăpada a îngreunat traficul în nordul, centrul şi sud-vestul ţării, în timp ce în sud-vest ploile torenţiale au provocat daune materiale. Râul Diulinska a ieşit din matcă şi a întrerupt traficul pe drumul principal între oraşele Varna şi Burgas. Din cauza zăpezii sunt închise două drumuri principale care traversează muntele Stara Planina (centru).

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite