Italienii se dezbracă pentru a-şi păstra locurile de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stripperii au rămas în lenjeria intimă
Stripperii au rămas în lenjeria intimă

Potrivit agenţiei de presă ANSA, ieri, 6 Februarie, în cadrul Carnavalului de la Venezia, a avut loc un spectacol mai puţin obşnuit pentru mulţimea prezentă.

Astfel, un grup de trei muncitori de la fabrica ¨ALCOA¨ (producător de aluminiu primar pentru sectorul aeronautic), s-au dezbrăcat pe ritmul muzicii pe o scenă situată central în oraş, chiar înainte de spectacolul de teatru ¨Arlechino¨.

Deşi ploua mărunt, potrivit sursei citate, cei trei muncitori s-au dezbrăcat până au rămas în lenjeria intimă şi au fost aplaudaţi de mulţimea prezentă.

¨Mesajul pe care dorim să îl trimitem este unul de solidarietate faţă de familiile în dificultate din cauza disponibilizărilor. Facem un apel la toţi directorii de întreprinderi pentru a nu mai concedia oameni şi pentru a avea curajul să se reafirme pe piaţ㨠au declarat muncitorii-stripperii. La fabrica ¨ALCOA¨, aproape 1500 de locuri de muncă sunt în pericol.

¨Primim cu braţele deschise o idee inteligentă care semnalează o problemă gravă cu care ALCOA se confruntă astăzi¨ a declarat Marco Balich, directorul artistic al Carnavalului de la Veneţia.

Vezi aici GALERIE FOTO din timpul Stripp-tease-ului muncitorilor italieni

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite