FOTO: Italienii sunt experţi în design ambiental

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artiştii născocesc obiecte călduroase în adevăratul sens al cuvântului
Artiştii născocesc obiecte călduroase în adevăratul sens al cuvântului

Deşi sezomul rece este pe cale să se încheie, amatorii de obiecte care să încălzească la propriu sunt încă numeroşi, iar designerii se întrec în oferte.

Imaginaţia şi-a spus cuvântul şi când vine vorba de diverse obiecte, create în serie limitată, menite să încânte privirea şi să dea căldură într-o zi nu foarte generoasă din punct de vedere termic.

Designerul Guus van Leeuwen a creat o serie de "calorifere" sub formă animalieră. Colecţia se numeşte "Animale domestice". Materialele din care sunt confecţionate sunt tuburile din oţel şi piele de animal. Un astfel de "exemplar" mic are preţul de 4.300 de euro iar cel mare costă 6.800 de euro.
Fotoliul "YetY" este un adevărat manifest anti-frig după cum creatorii Lund&Paarmann îşi doresc. Este din piele şi blană de oaie.

"Fluid" este un calorifer care are forma unui furtun. Este creat de Giorigio Di Tullio şi Stefano Ragaini,conceptul câştigând în 2009 prestigiosul premiu internaţional "Wallpaper Design Award". Este produs pentru "Ad hoc", o renumită firmă italiană de calorifere, este din oţel şi inox, iar preţul variază în funcţie de dimensiune. Poate costa între 830 şi 1.600 de euro. Se poate achiziţiona online sau de la show-room-ul din Milano, "Aquatrend", Via Bellarmino Roberto 6.

Citeşte despre alte invenţii şi vezi super galerie foto aici!

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite