Italia în stare de şoc: Unchiul şi-a violat nepoata după ce a omorât-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispariţia unei adolescente de care la un moment dat era acuzată şi o româncă a avut un deznodământ tragic în această noapte. Unchiul ei a recunoscut că a ştrangulat-o şi apoi a violat-o.

Sarah Scazzi, adolescenta de 15 ani dispărută de pe 26 august la Avetrana (sudul Italiei), a avut un destin mult mai tragic decât toate cele ipotizate până acum. Fratele mamei ei a ucis-o pentru că-i refuza avansurile.

Michelle Misseri şi-a recunoscut vina în această noapte după un interogatoriu de 10 ore. În ciclonul mediatic creat de această dispariţie misterioasă ajunsese şi îngrijitoarea româncă a bunicului adolescentei, Maria Panţîr. Mai mult bănuită de presă decât de către investigatori, românca a locuit în acelaşi imobil cu fata. Femeia a declarat că rămâne la dispoziţia anchetatorilor chiar şi după ce bunicul lui Sarah a murit şi a trebuit să-şi caute altceva de muncă.

Dincolo de scenariile presei care o vedeau pe Sarah fugită cu cineva cunoscut pe Facebook sau răpită de menajera româncă, trista realitate a ieşit la iveală în această noapte.

Află AICI cum şi-a ucis unchiul nepoata şi ce a făcut cu trupul neînsufleţit

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite