Orice se vinde pe timp de criză: urne funerare scoase la licitație

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Așa arată urnele scoase la licitație
Așa arată urnele scoase la licitație

O pagină de Internet, care se ocupă cu vânzarea imobilelor pe care s-a pus sechestru judiciar, scoate la licitație urne funerare.

Pagina de Internet subastafacil.com, care se ocupă cu vânzarea imobilelor pe care s-a pus sechestru judiciar, a scos la licitație opt urne funerare, anunță ziarul spaniol "20 minutos". Cele opt urne se află în Baleare și pe ele s-a pus embargou din cauza neplății impozitului.

"Criza ecnomică nu afectează doar familiile care-și văd casele puse sub sechestru din cauză că nu-și pot plăti ipoteca. De asemenea, sunt persoane care nu pot face față plății impozitului pe un cavou familiar sau pe un mormânt", a declarat Manuel Gonzalez, director general al portalului de licitații.

Pe ultima urnă funerară scoasă la vânzare s-a pus sechestru din partea Unității Regionale de Finanțe din Palma de Mallorca și va fi scoasă la licitație la 27 ianuarie. Este vorba despre o urnă funerară aflată în cimitirul privat al localității baleare Marratxi.

Pentru ca o persoană să participe la licitație trebuie să dețină 525 de euro. Pe pagina subastafacil.com se dau toate detaliile despre urna funerară care urmează să fie scoasă la licitație, fiind atașate și câteva fotografii. Detaliile, pe cât de macabre, stârnesc uneori râsul.

Vezi pe adevarul.es cum sună un anunț pentru scoaterea la licitație a unei urne

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite