Polițistele spaniole pozează seminud pentru a ajuta Haiti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șaptisprezece femei și un câine de la secțiile de poliție din Fuenlabrada și Navalagamella apar într-un calendar care se vinde cu 5 euro.

Polițistele de la secțiile municipale din localitățile Fuenlabrada și Navalagamella (Comunitatea Madrid) au pozat pe jumătate dezbrăcate pentru un calendar, care le va ajuta să strângă fonduri pentru victimele cutremurului din Haiti, anunță agenția de presă Europa Press.

În imaginile calendarului apar 17 polițiste și un câine. Cea mai inedită este fotografia lunii decembrie în care apare o polițistă însărcinată. Conform organizatorilor, aceasta a ținut morțiș să facă parte din grupul celor care au participat la cauza nobilă, convinsă că ea "reprezintă speranța de viață".

Intitulat "Mujeres policias en accion por Haiti. Donativo 5 euros" ("Femei polițiste în acțiune pentru Haiti. Donație 5 euro"), calendarul costă 5 euro. Banii strânși din vânzarea lui vor fi destinați pentru protejarea copiilor. Ei vor fi donați către UNICEF.

Calendarul poate fi cumpărat de la sediul Poliției Locale din Fuenlabrada, de la centrele comerciale Loranca și Plaza de la Estacion, de la atelierul auto Repuestos Reyes și de la dealer-ul Peugeot "Hermanos Viñaras" toate situate în Fuenlabrada. De asemenea se primesc comenzi la emailul mujerespoliciaporhaiti@gmail.com.

Vezi pe adevarul.es imagini din calendarul polițistelor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite