Au omorât aproape 100 de găini jucând fotbal cu ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șapte persoane, patru dintre ele minore, au fost arestatate de Garda Civilă din Spania deoarece au omorât aproximativ 100 de păsări jucând fotbal și tenis cu ele.

Într-o dimineață, proprietarul unei ferme avicole din localitatea Pedrajas de San Esteban (Valladolid) și-a găsit mai multe găini moarte, anunță "El Mundo". Într-o noapte, în care localitatea Pedrajas de San Esteban se afla în carnaval, ușa fermei a fost forțată, păsările omorâte iar instalațiile distruse.

J.C.B.F. nu a avut niciun dubiu că păsările au fost omorâte de cineva și a sunat la Garda Civilă, mai ales că nu era prima dată când i se întâmpla acest lucru. Conform declarațiilor sale, de încă două-trei ori ferma a fost atacată de diverse persoane care i-au omorât păsările și i-au produs pagube materiale, "însă niciodată ca acum". "În urmă cu mulți ani alergau după cocoși, spânzurau păsările moarte și le loveau cu furci de lemn. Pierdeam 8-10 viețuitoare, dar ceea ce s-a întâmplat acum este o barbarie totală", a declarat J.C.B.F.

Vezi pe adevarul.es la cât se ridică pagubele materiale și de ce se teme proprietarul fermei că-i va scădea producția.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite