VIDEO Malpensa: Un tunisian a intrat cu maşina în Terminalul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terminalul pentru zborurile low-cost a fost evacuat în această dimineaţă după ce poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de armă asupra unui bărbat.

UPDATE 13.31 Principalul terminal al aeroportului Malpensa a fost evacuat în această dimineaţă după ce poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de armă asupra unui bărbat.

UPDATE 13.31

Primele imagini de la Malpensa arată că maşina, un Hyundai Tucson, s-a oprit în uşa numărul 14 şi nu a pătrus în aeroport. "Corriere della Sera" dă o variantă uşor diferită faţă de primele ştiri apărute.

Bărbatul (42 de ani) se afla în maşină împreună cu soţia lui italiancă şi cu copiii.

Pe drum spre aeroport între cei doi a izbucnit o ceartă, legată exact de plecarea femeii, cu care bărbatul nu era de acord. Pradă unei crize de nervi, în faţa aeroportului tunisianul a intrat cu maşina în uşile automate de la Terminalul 1.

După ce maşina a rămas blocată, bărbatul a coborât cu un cuţit în mână şi s-a îndreptat spre un agent de pază. În acel momentul colegul lui a pus mâna pe pistol şi l-a împuşcat în picior pe tunisian. Bărbatul a fost transportat la spital şi este păzit de agenţii de poliţie.

A fost confirmat şi furtul maşinii în această dimineaţă de la Cerro Maggiore (Milano). În acest moment plecările de la Terminalul 1 sunt blocate în timp ce sosirile nu sunt afectate. Artificierii inspectează maşina pentru a se asigura nu conţine materiale explozive.

VIDEO cu isprava tunisianului pe adevarul.it

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite