După ce a fost filmat în timp ce făcea sex în pădure, un politician austriac cere despăgubiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politicianul a fost surprins în timp ce făcea sex în pădure
Politicianul a fost surprins în timp ce făcea sex în pădure

Un politician austriac ar putea primi despăgubiri în valoare de 16.000 de lire sterline, după ce o cameră ascunsă a surprins imagini cu acesta în timp ce făcea sex în pădure.

Politicianul, al cărui nume n-a fost încă dezvăluit, va primi despăgubiri doar dacă instanţa va hotărî că fotografiile făcute i-au încălcat dreptul la intimitate.

Camerele montate în pădurea cu pricina sunt folosite pentru a surprinde viaţa animalelor. Acestea sunt plasate în zone mai puţin frecventate de oameni. Însă se pare că politicianul preferă zonele mai retrase, aşa că, în loc să surprindă viaţa animalelor, camerele au înregistrat fanteziile bărbatului.

Experții spun că acele camere încalcă legile din Austria, cu privire la folosirea camerelor de supraveghere, relatează Daily Mail.

Preşedintele unei organizaţii non-guvernamentale specializate în protecţia datelor a declarat pentru cotidianul Daily Telegraph că este nevoie de aprobare pentru instalarea acelor camere. "Cel puţin, regiunea ar trebui să fie marcată cu semne pentru ca vizitatorii să știe și să-și poată adapta comportamentului și să evite zonele monitorizate", susţine acesta.

Potrivit organizaţiei care gestionează camerele, acestea au fost montate pentru a monitoriza obiceiurile de nutriţie ale animalelor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite