O femeie din Marea Britanie care şi-a pierdut vocea într-un accident rutier, a început să vorbească cu accent românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie care şi-a pierdut capacitatea de a vorbi după un accident rutier, şi-a recăpătat vocea, având un nou accent românesc. Jacquie Aubry, în vârstă de 59 de ani, a fost implicată într-un accident de maşină în decembrie 2009, în Bucureşti, în urma căruia a suferit numeroase leziuni craniene, din cauza cărora nu se mai putea deplasa şi vorbi.

Jacquie, care desfăşura un program de voluntariat în România, a urmat numeroase tratamente medicale şi terapii alternative pentru a-şi recăpăta vocea. Ba mai mult, femeia britanică petrecea multe ore ascultându-şi propria voce înregistrată în cadrul unui interviu acordat la un post de radio.

Încetul cu încetul, Jacquie Aubry care s-a născut şi a crescut în comitatul britanic Dorset, a reuşit să-şi recapete glasul, dar şi-a surprins familia şi prietenii cu un accent românesc pe care nu îl avea anterior accidentului de maşină.

"Oamenii îmi spun că vorbesc cu accent, deşi eu ma aud la fel", a povestit Jacquie, potrivit cotidianului britanic "Daily Mail".

Află dacă femeia britanică intenţionează să se întoarcă în România după accident

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite