Nu se intampla doar in Romania! Guvernul ii refuza serul fara de care nu are viata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sarah Mills este prizoniera in propria casa
Sarah Mills este prizoniera in propria casa

O femeie din Marea Britanie este prizonier in propria casa, ducand o existenta de cosmar si asta doar pentru ca guvernul ii refuza tratamentul din lipsa de fonduri.

Sarah Mills sufera din cauza alergiilor la numerosi factori astfel ca de fiecare data cand incearca sa isi paraseasca locuinta fata i se umfla si poate intra oricand in soc anafilactic. Ea este alergica de la par de caine si de pisica si pana la parfum sau petrol.

Dacă intră în contact cu vreun aliment, pe piele îi apar pete roşii şi se umflă imediat, o dor articulaţiile şi are dureri groaznice de stomac. Spune că viaţa ei s-a transformat într-un chin de când ministerul sănătăţii i-a refuzat vaccinul care îi permitea o viaţă normală.

Serul, în valoare de 4.000 de lire sterline, îi oferea imunitate la peste 74 de factori alergeni, făcându-i viaţa puţin mai uşoară. Intervievate de jurnaliştii britanici de la Daily Mail, autorităţile sanitare au declarat că au întrerupt vaccinul şi pentru că nu a existat o evidenţă care să arate că acel ser îi face bine sănătăţii.

Sarah poate să mânânce numai câteva alimente: păstăi de fasole, brocoli, orez şi cartofi, însă chiar şi atunci când consumă aceste produse stomacul ei le digeră foarte greu, provocându-i dureri mari.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite