Italia: 60 de cerinţe de exorcizare în patru luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preotul italian a declarat că singurul remediu pentru cei posedaţi este rugăciunea
Preotul italian a declarat că singurul remediu pentru cei posedaţi este rugăciunea

Potrivit unui articol publicat pe pagina electronică a ziarului Leggo, în oraşul La Spezia situat la aproximativ 100 de kilometri de Genova, în ultimele patru luni au fost cerute 60 de exorcizări.

Aproape toate au fost aduse în atenţia preotului Luigi Crippa, exorcistul oficial al episcopiei din Provincia Spezia. El a vorbit pentru presa din Peninsulă despre cazurile de posedare demonică şi despre felul în care acestea pot fi rezolvate.

¨O exorcizare nu durează mai mult de o oră, însă rezultatul nu este imediat. Din această cauză trebuie făcută de mai multe ori. Rudele celui posedat trebuie să se roage în grup până când demonul este alungat din corpul gazdă. Exorcizarea este de fapt o rugăciune imperativă prin care se ordonă demonului să părăsească trupul celui posedat¨ a declarat Crippa, potrivit sursei citate.
Preotul italian a mai spus că familiile celor posedaţi nu trebuie să apelleze niciodată la serviciile vrăjitorilo sau magilor auto-proclamaţi. Potrivit lui Crippa, aceştia nu fac decât să înrăutăţească situaţia.

Vezi aici VIDEO cu o exorcizare efectuată în Italia

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite