L-a ucis pe colegul său de cameră, pentru că sforăia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studentul l-a înjunghiat pe celălalt tânăr, pentru că ”se săturase de sforăiturile sale”
Studentul l-a înjunghiat pe celălalt tânăr, pentru că ”se săturase de sforăiturile sale”

Chinezul Guo Liwei, un student în vârstă de 24 de ani, a fost condamnat la moarte pentru uciderea colegului său de cameră. Motivul crimei a fost faptul că acesta sforăia.

Guo Liwei a recunoscut faptul că l-a asasinat pe colegul său de cameră, încă din anul 2009. Studentul l-a înjunghiat pe celălalt tânăr, din cauză că "se săturase de sforăiturile sale", după cum a declarat criminalul.

Tribunalul Popular din localitatea Changchung l-a condamnat la moarte pe Guo Liwei, obligându-l să plătească, totodată, o despăgubire de aproximativ 30.000 de euro familiei colegului ucis. Condamnatul a declarat că nu va face recurs la sentința primită.

Faptele s-au petrecut la 14 noiembrie 2009, într-o cameră a unui cămin studențesc a Universității Agricole din Fijin, în care locuiau cei doi tineri. Guo Liwei l-a înjunghiat, cu o împunsătură de cuțit în piept, pe Zhao Yan, în timp ce acesta din urmă dormea. Sforăiturile sale l-au iritat atât de mult pe colegul său de cameră, încât acesta nu a mai putut suporta zgomotul.

Aflați aici cum a protestat asasinul înainte, pentru a-l face pe colegul său să ia măsuri împotriva sforăitului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite