Trei copii și mama lor locuiau într-o casă alături de trei morți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au sigilat ușa de la intrarea în locuință. FOTO: abc.es
Polițiștii au sigilat ușa de la intrarea în locuință. FOTO: abc.es

Tatăl, un frate și o soră a copiilor muriseră de mai multe săptămâni. Mama lor a fost găsită inconștientă. Cele patru persoane vii locuiau în salon cu cele trei cadavre.

Trei copii cu vârsta de 6, 11 și 14 ani locuiau împreună cu mama lor în vârstă de 44 de ani, în aceeași casă în care se aflau morți de mai multe săptămâni tatăl și alți doi frați ai acestora, anunță ziarul "ABC".

Cei patru supraviețuitori, originari din Taiwan, au fost găsiți de Garda Civilă în salonul casei lor din localitatea San Martin de Valdeiglesias (Madrid). În aceeași cameră se aflau și cadavrele tatălui lor (46 de ani), al unui frate (15 ani) și al unei surori (4 ani).

Mama copiilor a fost găsită inconștientă. Cei patru erau înfometați, locuiau printre gunoaie și respirau un aer greu, cu iz de hoit. Ei au fost transportați de urgență la spitalul din Alcorcon, unde au fost supuși unor analize amănunțite. Testele medicale au arătat că starea de sănătate a copiilor este bună, nu însă și a mamei.

Astăzi va avea lor autopsia persoanelor decedate pentru a se stabili care au fost cauzele morții. Primele indicii arată că aceștia ar fi murit din cauza foamei.

Vezi pe adevarul.es în ce condiții locuia familia originară din Taiwan

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite