Franţa: 2 români condamnaţi pentru deţinere de mărfuri de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Franţa: 2 români condamnaţi pentru deţinere de mărfuri de contrabandă
Franţa: 2 români condamnaţi pentru deţinere de mărfuri de contrabandă

Un cuplu de români, Ana şi Ioan, riscă doi ani de închisoare, după ce au fost judecaţi de tribunalul corecţional din Lyon pentru deţinere de produse contrafăcute şi mărfuri de contrabandă, relatează miercuri site-ul francez 20 minutes.

La sfârşitul lunii septembrie fuseseră găsite nu mai puţin de 5.517 de cartuşe Marlboro în plafoanele false ale apartamentului familiei şi într-o camionetă.

Confiscarea celor 55.000 de pachete de ţigări contrafăcute fusese pe larg mediatizată cu prilejul vizitei ministrului francez de interne, Brice Hortefeux, la 8 octombrie, la Lyon.

Procurorul a cerut, de asemenea, plata unor daune interese în valoare de 291.500 euro către societatea Philip Morris, parte civilă în proces.

Acesta este un caz de persoane care au făcut trafic într-un mod grav
, a subliniat procurorul.

Cuplul, cu cinci copii, fără cazier judiciar, a fost denunţat la 24 septembrie de un riveran care-şi plimba câinele. Ana şi Ioan se pregăteau să revândă ţigările în cartierul Perrache din Lyon.

Întrebaţi cu privire la originea ţigărilor, ei au răspuns că le furaseră dintr-un camion, în apropiere de cartierul Gerland.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite