Republica Moldova: Traian Băsescu ar putea primi titlul de Doctor Honoris Causa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu este apreciat la Chişinău
Preşedintele Traian Băsescu este apreciat la Chişinău

Preşedintele României, Traian Băsescu, va primi din partea Universităţii Libere Internaţionale din Republica Moldova (ULIM) titlul de „Doctor Honoris Causa”, în urma vizitei pe care şeful statului din ţara noastră o va efectua la Chişinău,în perioada 27-28 ianuarie.

Conform Unimedia.md, Preşedinţia Republicii Moldova nu ştie, deocamdată, dacă pe agenda vizitei de lucru a lui Traian Băsescu va figura şi decernarea distincţiei pe care Universitătatea Liberă Internaţională doreşte să i-o acorde la sfârşitul acestei luni.

Mai citiţi şi:

Ghimpu: Modificarea Constituţiei R. Moldova va evita alegerile anticipate

Refuzul lui Băsescu de a o numi pe Lidia Bărbulescu la şefia ÎCCJ duce la noi alegeri

Serviciul de presă al Preşedinţiei din Republica Moldova a comunicat pentru postul Publika TV că programul preşedintelui Traian Băsescu va fi definitivat în următoarele zile. Conducerea universităţii a anunţat că dacă ceremonia de acordare a titlului nu va fi organizată acum, ULIM va aştepta următoarea vizită la Chişinău a lui Traian Băsescu.

Universitatea Liberă Internaţională a mai oferit titlul de Doctor Honoris Causa foştilor preşedinţi ai României, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, dar după ce aceştia şi-au încheiat mandatele. Traian Băsescu este primul preşedinte român în exerciţiu căruia i se acordă titlul.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite