Cel mai mare laborator de cocaină din Europa, descoperit la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au reuşit să distrugă laboratorul şi să confişte drogurile găsite, la capătul unei operaţiuni care a durat peste o lună. Şefii grupării care deţinea laboratorul erau doi avocaţi.

Poliţia Naţională spaniolă a distrus în Madrid cel mai mare laborator de cocaină din Europa, într-o operaţiune în care au fost arestaţi 25 de persoane, scrie 20 minutos.

Surse din poliţie au precizat că laboratorul respectiv era camuflat într-o fermă din satul Villanueva de Perales (Comunitatea Madrid). Aici au fost descoperite 300 de kilograme de drog, precum şi numeroase materiale pentru fabricarea substanţelor interzise, pentru distribuirea lor ulterioară, dar şi importante sume de bani. Între arestaţi există persoane de diverse naţionalităţi.

Proprietarii laboratorului erau doi avocaţi

Operaţiunea, iniţiată în data de 7 decembrie anul trecut a fost încheiată luni, fiind dusă la capăt de Unitatea Centrală contra Drogurilor şi Crimei Organizate (UDYCO) a Poliţiei Naţionale.

Organizaţia era condusă de doi avocaţi, care aveau sediul în capitala Spaniei. Cei doi au fost arestaţi la rândul lor şi asupra lor au fost găsite două milioane de euro, dar şi mai multe autoturisme de lux.
 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite