A câştigat jackpot-ul de 43 de milioane de euro, dar cazinoul a refuzat să-i dea banii invocând o “eroare de software”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elveţian în vârstă de 26 de ani, care a decis să sărbătorească naşterea băiatului său la un cazinou din Austria, a câştigat 43 de milioane de euro la un aparat de slot. Fericirea lui a fost spulberată când oficialii cazinoului i-au spus că a fost, de fapt, o "eroare de software".

Behar Merlaku, în vârstă de 26 de ani, a câştigat jackpot-ul de 43 de milioane de euro la cazinoul Bregenz, din oraşul omonim, gestionat de marele lanţ Casinos Austria.

În culmea fericirii, bărbatul a fost brusc readus cu picioarele pe pământ când angajaţii cazinoului i-au spus că a fost o eroare de software, câştigul său nefiind real. Indignat, el a decis să dea în judecată compania pentru că îi refuză jackpot-ul obţinut, scrie "Austrian Times".

"Eram extaziat şi bineînţeles că m-am gândit că jackpot-ul este real. Aşa mi-a arătat pe ecranul aparatului. Dezamăgirea a venit când doi angajaţi ai cazinoului mi-au zis că a fost o eroare de software. M-au luat de prost, ceea ce nu sunt. Am jucat în multe cazinouri şi ştiu cum se prăbuşeşte sistemul. Nu-mi pasă că a fost o problemă de programare", a declarat Behar Merlaku pentru publicaţia austriacă "Heute".

"Am primit şi o scrisoare de la ei în care îmi spuneau că un angajat a manipulat aparatul din greşeală. Nici asta nu e problema mea. Câştigul e câştig", a continuat elveţianul.

"Este inadmisibil ce mi-au făcut mie, dar şi familiei mele. Vreau să răspândesc ce mi s-a întâmplat în toată Europa", a spus Behar Merlaku.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite